Lid worden

Als je tijdens het bekijken van onze website of na een optreden erg enthousiast geworden bent en je wilt nóg meer horen en zien van Pop-Up dan kan dat uiteraard. Je bent van harte welkom op één van onze vaste repetitieavonden.

Wil je op een repetitieavond komen kijken, maak dan even via een e-mail een afspraak.

Lid worden

Tweemaal per jaar worden er nieuwe leden toegelaten. Voorafgaand aan het lidmaatschap van Pop-Up kun je een maand komen kennismaken en onder begeleiding meedoen. Na aanmelding voor het koor Pop-Up, dient een potentieel lid eerst een workshop van een dag (twee dagdelen) te volgen, welke workshop door de dirigente Inge Rambags wordt gegeven. In de workshop worden de eerste beginselen van de Complete Vocal Technic behandeld. Dat is de techniek waarmee Inge werkt en Pop-Up sedert enige jaren probeert een echte ‘Popsound’ te creëren.

Stemtest

Tijdens de workshop wordt een stemtest afgenomen. Deze test wijst uit wat je zangkwaliteiten zijn en wat je eventueel kunt verbeteren. In eerste instantie gaan we er bij de stemtest gewoon vanuit dat je mee kunt zingen bij Pop-Up. Aan de hand van de uitslag van de stemtest bepaalt Inge je stemsoort en ook of je eventueel solo kunt zingen. Je zult nu natuurlijk denken: ‘Eng zo’n stemtest’. Maar welnee, het hele koor is je voorgegaan en de meeste leden vonden het heel erg leuk. Je krijgt na zo’n test exact het ‘wie, wat, waar en hoe’ van je stem te horen.

Voor deze test moet je een nummer instuderen, wat je tijdens de stemtest ten gehore brengt. Aangezien we een popkoor zijn, is het logisch dat je een populair nummer kiest. Na een positieve uitslag van de stemtest kan je een volwaardig lid worden van het koor. Je kunt thuis oefenen met de mp3’s die je als koorlid van de site kunt downloaden. De kosten van de workshop bedragen € 50,- . Je kunt er ook voor kiezen een workshop Complete Vocal Technic op eigen kosten te volgen bij een daartoe gecertificeerd docent voordat je bij Inge de stemtest doet. Aan de stemtest zijn dan geen kosten verbonden.

Op dit moment geen wachtlijst

Soms is het aanbod groter dan de ruimte bij het koor. Op dit moment is er echter geen wachtlijst.

Contributie

De contributie bedraagt vanaf 1 augustus 2014 € 240,00 per jaar.

Aanmeldingsformulier Pop-Up 2016-2017

Print Friendly