Korendag ‘Terug naar de kust’

Kaart is niet beschikbaar

Datum - 23 september
0:00

Wij zijn geselecteerd uit de vele aanmeldingen voor de korendag ‘Terug naar de kust’ 2017 in Scheveningen.

Op zaterdag 23 september 2017 organiseert het YMCA Popkoor de 2e editie van de Terug Naar De Kust. Deze Korendag wordt georganiseerd in de Keizerstraat, het hartje van oud Scheveningen; een groots muzikaal feest met meer dan 35 koren en ruim 1600 koorleden uit de regio maar ook uit andere delen van Nederland.

Er zijn 6 vaste podia waarvan 3 binnen en 3 buiten, voor de liefhebbers zijn er ook 2 flash-mob podia en als het slecht weer is, is er een extra binnenpodium.

We beginnen gezamenlijk met een medley van ‘de kust’ nummers gedirigeerd door Gregor Bak, is er een live band, dansgroep en hebben we als speciale gast de Jukebox Boys(bekend van Qmusic)

Wij zullen in mei/juni met meer details komen.

www.terugnaardekust.com