Koren

In 2001 richtte dirigente Inge Rambags het grote popkoor Pop-Up op.  Al snel waren er zo’n 100 enthousiaste leden.

In enkele jaren bouwde het koor een groot repertoire op en kreeg steeds meer succes in de Hoeksche Waard en daar buiten.

Na een paar jaar viel het besluit om zich ook op de jeugd te gaan richten. Er kwamen nog  twee koren bij die in 2005 van start gingen: Sweet-Up, het koor voor jongeren en de Puppies voor kinderen.

In de loop van de tijd bleek dat het leeftijdsverschil tussen de jeugdkoren wel erg groot was. Daarom werd in 2013 het middenkoor In Between opgericht.

Sweet-Up, In Between en De Puppies hebben allemaal nog plaats voor nieuwe leden.

Klik op de koornaam voor meer informatie over één van deze swingende koren: Pop-Up, Sweet-Up, In Between, De Puppies.