In Between

“In Between” is begonnen in 2013 en is voor kinderen vanaf 10 – 14  jaar. Een echt tienerkoor dus!

Ze zingen vooral top 40 hits. Bruno Mars, Katy Perry, One Direction maar ook liedjes van het Junior Songfestival.

Er wordt altijd gewerkt naar een optreden toe. Belangrijk is houding en microfoonervaring. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat iedereen geniet van het zingen.

De nummers die In Between zingt kiezen de tieners zelf. Ook de choreo bedenken ze met elkaar. Bij optredens worden sommige liedjes ook samen gezongen met de Puppies.

In Between wordt op piano begeleid door Frans Verburg.

De repetities zijn op dinsdag (met uitzondering van de schoolvakanties) van 17.00 – 17.45 uur in het gebouw van de Bazuin, Laningpad 2, 3262 JS Oud-Beijerland.

De contributie is € 150.00 per jaar.

Wil je meer weten of een keertje komen kijken en meedoen, mail dan even naar: jeugdkoren@popupkoor.nl

Er is momenteel geen wachtlijst.