De Puppies

De Puppies is een kinderkoor voor jongens en meisjes van 6-10 jaar.

Ze zingen een superleuk repertoire, waarvan de nummers door de Puppies zelf worden uitgekozen. Denk hierbij aan liedjes van ‘Kinderen voor kinderen’, het  ‘Junior Songfestival’, Musicalliedjes en liedjes uit films en series.

Klik hier voor de repertoire pagina. Ook de choreo bij de nummers mogen de kinderen zelf bedenken. Momenteel oefenen de Puppies o.a. ‘I am a big, big girl’ van Emilia, ‘Feest’ uit ‘Kinderen voor kinderen’ , en van Rachel ‘Knock out’.

De Puppies worden op piano begeleid door Frans Verburg.

De repetities zijn op dinsdag (met uitzondering van de schoolvakanties) van 16.15 – 17.00 uur in het gebouw van de Bazuin, Laningpad 2, 3262 JS Oud-Beijerland.

Wil je meer weten of een keertje komen kijken en meedoen, mail dan even naar: jeugdkoren@popupkoor.nl

De contributie is € 130.- per jaar.
Er is momenteel geen wachtlijst.