Pop-Up

Pop-Up is opgericht door Inge Rambags. In Oud-Beijerland was er behoefte aan een modern koor. De start was overweldigend. Bij de eerste repetities groeide het koor al uit tot 100 leden.

Deze aantallen zijn altijd gebleven en ook nu bestaat het koor nog uit 90 leden. In 2006 is Pop-Up een vereniging geworden, waar de jeugdkoren ook onderdeel van uit maken.

Vanuit de leden werd er een bestuur gekozen en zijn er allerlei commissies in het leven geroepen. Op deze manier kon Inge zich concentreren op haar taak als muzikale leider van de koren.  Hierdoor konden ook de optredens professioneler worden opgezet.

In 2009 kwam Korenslag op ons pad. Een groot avontuur dat we met veel plezier zijn aangegaan. Het was hard werken en ongelooflijk leuk! Wij zijn er dan ook trots op dat wij in de tweede editie van Korenslag tweede geworden zijn

Daarna volgden andere grote optredens, onder andere met Frans Bauer in Ahoy, de Nieuwjaarsspecial van de EO met René Froger, de kerstshow met Ernst Daniel Smit, het koningslied bij De Wereld Draait Door en niet te vergeten onze eigen grote theatershows in Theater Zuidplein.

Ons koor wordt begeleid door onze vaste pianist  Frans Verburg. Frans is afgestudeerd aan het conservatorium en verdient op dit moment zijn sporen in de muziekscene.

Blij zijn we ook met onze band die ons al een aantal jaren begeleidt. Met Frans als bandleider, onze gitarist, bassist en drummer vormen we een mooi muzikaal geheel.

Voor ons koor is geen uitdaging te klein en we vinden het fantastisch om een publiek mee te nemen in ons enthousiasme. Onze optredens zijn altijd een feestje!

Ons koor is te boeken voor evenementen, concerten, festivals, markten en braderieën. Ook onze jeugdkoren kunnen worden geboekt voor een optreden. Voor meer informatie kunt u terecht bij: pr@popupkoor.nl