Vereniging

Net als bij andere verenigingen kunnen we niet zonder mensen die de koren willen dragen. Dit doen ze door zich op verschillende manieren  vrijwillig in te zetten voor de koren.
We hebben:
Choreografie: deze wordt bij Pop-Up gedaan door Marjo den Boer. Marjo heeft ook altijd de regie bij de grote voorstellingen van alle koren.

De website wordt beheerd door Bas van Bloois. Hij zorgt ervoor dat alles up to date blijft. Hij wordt ondersteund door John Stuurman en Marcel van Arts.

Kajsa Strömberg  en Frank Mikkers organiseren de bezetting van de bar. Veel leden staan achter de bar en dit gebeurd met een rooster.

Verder hebben we jeugdbegeleiders. Zij zorgen voor en tijdens  de repetities van de jeugdkoren dat alles vlekkeloos verloopt. Dat zijn Esther Sleddens – Linkels en Marjan Broere.

Eke Voorthuyzen begeleidt nieuwe leden. Zij zorgt voor de aanmeldingen en regelt  een buddy voor het nieuwe koorlid.

De lief en leed van Pop-Up wordt door Joke Waltmans en Simone Roelfsema geregeld. Zij zijn ook de kledingcommissie.

En verder zijn er natuurlijk meer leden en ouders die zich inzetten voor de vereniging!

Daarnaast hebben we natuurlijk een bestuur:

Wilma Troost

Reina van der Kooy