Alle koren werken altijd aan nieuw repertoire.

Bij de jeugdkoren hebben de kinderen en jongeren zelf inbreng in wat er gezongen gaat worden. Met veel plezier werken ze aan hun eigen choreo.

Bij Pop-Up wordt regelmatig een enquête gehouden over de te kiezen nummers. De choreo bij dit koor wordt verzorgt door onze eigen choreograaf Marjo den Boer.

Inge Rambags behoudt ten alle tijden de creatieve vrijheid om nummers in te brengen die voor de koren leuk zijn om te gaan zingen.

Het repertoire van Pop-Up is erg breed. Engels, Duits, Frans, Nederlands, fantasietaal, we durven alles aan. We zingen nummers uit alle decennia van de popmuziek en in verschillende muziekstijlen. Rock, soul, gospel, disco etc.

De kinderkoren zijn vooral bezig met de huidige hitparade maar ook daar worden leuke kinderliedjes gezongen die we nog kennen uit de jaren 80.

Bij iedere boeking wordt gekeken welke nummers het best past bij het evenement.